Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Ford

Vi finns i monter C04:31

Hitta oss på kartan

Avancerad teknologi, smart design och körglada bilar är lika självklara värden för Ford Motor Company idag, som när Henry Ford revolutionerade landsbygden och satte världen på hjul med T-Forden 1908.

Vi kallar det Go Further. Den röda tråden som går genom alla delar av vår verksamhet. Oavsett om det handlar om våra prisbelönta motorer eller att återvända till motorsportens högborg – franska Le Mans – efter 50 år för att än en gång ta hem segern med nya Ford GT. Om bilar som fickparkerar sig själva eller ringer upp räddningstjänsten om olyckan är framme. Om vindrutor som frostas av med ett knapptryck och bakluckor som öppnas med en fotrörelse. Om knäpptysta kupéer eller vrålande V8:or. För det handlar ju också om ikoner som Ford Mustang – Sveriges populäraste sportbil, räknat i försäljningssiffror.

Eller om RS-emblemet som på Ford Focus blir en bil lika praktisk att köra ungarna till dagis i, som galet kul att släppa på banan. Och som gör medelmåttiga bilförare duktiga och duktiga förare enastående.

Men Go Further handlar också om att inte köra bil alls. Utan om Smart Mobility. För i en tid där trafiken växer i kapp med befolkningen i städerna, kan man inte bara vara ett bilföretag. Man måste också vara ett mobilitetsföretag, med smarta lösningar, som tillåter människor att fortsätta ta sig fram. Om det så är på en Ford-cykel eller i självkörande bilar som du delar med andra ...

Allt det här är Ford. Som en av världens fem största biltillverkare sätter vi fortfarande världen på hjul, även om omständigheterna är något annorlunda idag. Så har du ännu inte bekantat dig med den blå ovalen – och med den teknologi, design och körglädje den står för – är det hög tid att göra det nu.

Go Further.

Kategorier

Ford

Frösundaviks Allé 1

169 70 Solna

Tel: 0709376509

tcleve@ford.com