Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Cadillac

Vi finns i monter C12:29

Hitta oss på kartan

Bröderna Fred och Charlie Mannerfelts brinnande bilintresse kan spåras ända tillbaka till deras barndom. Bröderna minns med glädje hur pappa Callis 1979 köpte en 25-års jubileumsmodell av en Corvette årsmodell 1978, beige med brun läderinredning – och strikt tvåsitsig. Men pappa Callis lyckades ändå få in hela familjen i bilen. Mamma och pappa fram, och alla tre barnen bak i bakluckan!

Ur passionen för bilar växte en djup kunskap fram, som med tiden utvecklades till ett vida utbrett nätverk av bilentusiaster, samlare, privata handlare och andra värdefulla bilkontakter över hela Europa. År 2003 beslutade sig de två bröderna för att satsa fullt ut på sin stora passion, och grundade då Callisma AB. Namnvalet var enkelt – en hyllning till brödernas pappa. Tillägget ”ma” syftar naturligtvis till det gemensamma efternamnet Mannerfelt.

Verksamheten har sakta men säkert vuxit, och sysselsätter idag ett tiotal personer med den gemensamma målsättningen att erbjuda sina kunder en förstklassig service baserad på djup kunskap och en bibehållen personlig relation till kunden.

Callisma är idag ensam auktoriserad återförsäljare av varumärkena Aston Martin,Rolls-Royce, Riva och Pershing i Sverige samt auktoriserad återförsäljare av Cadillac, Camaro och Corvette.

Våra varumärken

Cadillac, Camaro, Corvette, Aston Martin, Rolls-Royce, Riva, Pershing

Kategorier

Cadillac

Rinkebyvägen 9

18236 Danderyd

Tel: 08-7551515

info@callisma.se