Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Swe Track Electronics

Vi finns i monter C22:29

Hitta oss på kartan

SweTrack Electronics AB - ledande inom elektronisk spårningsutrustning. Teknik i allmänhet går framåt i raketfart, i synnerhet GPS-tekniken, vilket är något vi människor borde vara stolta över!

Vi på SweTrack Electronics AB har helt och hållet kärat ner oss i denna spännande teknik, och det är med stor glädje vi ser att även ni delar detta intresse med oss - det är nämligen mer attraktivt än någonsin förr att utnyttja GPS-tekniken till både nöjen och praktiska bruk. Att stöldskydda sin egendom med elektronisk spårning, har under de senaste åren seglat upp som en ny trend.

Vi har i snart fyra år specialiserat oss just på detta område, och delar mer än gärna med oss av våra kunskaper.

SweTracks målsättning är att erbjuda allt inom spårning och positionering, både hårdvara och mjukvara. För tillfället är vi aktiva inom hårdvaruutveckling, kretskortsmjukvara, backend platform för behandling av data i samband med spårning och positionering, frontend system för visning och hantering av data.

Klicka gärna dig runt på vår hemsida, och bilda dig en egen uppfattning om möjligheterna och om hur spännande detta med GPS-teknologi är. Vid frågor och funderingar finns vi aldrig mer än ett samtal bort.

Representerade företag

SweTrack Electronics AB

Våra varumärken

SweTrack

Kategorier

Swe Track Electronics

Kanalvägen 1A

194 61 UPPLANDS VÄSBY

Tel: 072-351 04 42

carl.mikkelsen@swetrack.com