Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Bjud in era kunder

Beställ och följ upp inbjudningar

Visst är det trevligt att få en personlig inbjudan till ett event? Tveka inte att bjuda in dina kunder, prospekts, medarbetare och vänner via vårt besökshanteringssystem.
Personliga inbjudningar ökar chansen att du får många och relevanta besök i montern. Det är nyckeln till ett framgångsrikt event. Ge dina gäster gott om tid att planera, så bjud in minst tre-fyra veckor i förväg.

Tryckta inbjudningar

Om du vill skicka tryckta inbjudningar till dina gäster väljer du alternativet "tryckta inbjudningskort". Beställningarna skickas från tryckeriet till dig inom tre arbetsdagar, du skickar själv ut dessa inbjudningskort till dina utvalda gäster och kan därmed enkelt lägga till en personlig touch på din inbjudan.

Digitala inbjudningar
Din gäst registrerar sig enligt anvisningarna på inbjudan från dig. De får då en biljett som kan printas eller visas upp i din gästs smartphone. På eventet går din gäst direkt till inpasseringen utan att behöva köa vid registreringen. Du som utställare ser i systemet vilka som har registrerat sig, vilka som har kommit till eventet och vid vilken tidpunkt. Digitala inbjudningar kan du beställa ända fram till eventets sista dag.

Efter eventet

Glöm inte att gå in efter eventet och följ upp dina inbjudningar.

Pris

Du som utställare betalar endast 95 kr/kort exkl. moms och faktureras efter mässan (värde 180 kr).
OBS, ni betalar endast för nyttjade inbjudningar.

läs mer på Stockholm Lifestyle Motor Show Event Planner